MAALIMISE TÖÖTOAD GRUPPIDELE

Taisi Neeme maalimise töötoad on loodud pakkuma osalejatele unikaalset ja sügavalt rikastavat kogemust, ühendades kunsti, hariduse ja loovuse arendamise. Taisi omab laialdasi kogemusi lastega töötamisel, olles juhendanud kunstilaagreid ning korraldanud ja läbi viinud arvukalt sünnipäevi ja erilisi üritusi, mis on osalejatele pikaks ajaks meelde jäänud.

Taisi on lõpetanud Tallinna Ülikooli kunstiteraapiate koolituse, mis annab talle sügavama arusaama kunsti mõjust ja terapeutilisest väärtusest. See teadmistepagas võimaldab tal pakkuda osalejatele loovust arendavaid tegevusi, mis toetavad osalejate vaimset ja emotsionaalset heaolu.

Taisi töötoad on hoolikalt kohandatud erinevatele vanuserühmadele ja oskustasemetele, pakkudes laste jaoks mängulist ja avastuslikku loomeprotsessi ning täiskasvanutele sügavamate kunstitehnikate ja väljendusviiside avastamist. Tema individuaalne lähenemine igale osalejale tagab, et kõik saavad oma loovust maksimaalselt väljendada ja lõpuks uhkust tunda oma loodud kunstiteose üle.

Töötoad põhinevad kogemuslikul õppimisel, kus osalejad saavad praktiliselt katsetada erinevaid tehnikaid ja materjale. Taisi tagab, et kõik töötoas kasutatavad materjalid on kõrge kvaliteediga, pakkudes osalejatele professionaalse tasemega tarvikuid, mis muudavad maalimisprotsessi veelgi nauditavamaks ja tulemuslikumaks.

Loomingulised töötoad pakuvad ka suurepärast võimalust suhelda teiste kunstihuvilistega, jagada ideid ja kogemusi ning luua uusi sõprussuhteid. Koos maalides tekib osalejate vahel eriline sidusus ja ühtekuuluvustunne, mis rikastab kogu kogemust ning aitab luua meeldejäävaid mälestusi.

Kohtumiseni!

Telefon: +372 5850 5124
E-post: taisi224@hotmail.com

Töötoa broneerimiseks võite kasutada ka kontaktvormi: